Strålande sol, golf och nätverkande i Barsebäck

Tidigt en morgon i mitten av juni steg förväntansfulla medlemmar på ett tåg som skulle gå mot Barsebäck i Skåne. Tågoperatören SJ AB hade avsatt en vagn för BEN Golf som hade två härliga golfdagar framför sig.

– Att åka tåg till Skåne innebär att vi skulle kunna göra det 40 000 gånger till för att ha samma miljöpåverkan som en flygresa. Att få resa med och delta på BEN Golfs tävlingar är en ynnest, berättar Daniel Lerner, Customer Market Manager, SJ AB.

Medlemmarna från Stockholm, Göteborg och Malmö välkomnades av strålande solsken i Malmö där bussen skulle ta dem vidare till Barsebäck Golf & Country Club, en av Europas vackraste golfanläggningar. Väl på plats serverades en lunchbuffé medan lagen delades in. Kort därpå var det dags för spel på Masters Course med fenomenal utsikt över havet.

– Det är skönt att solen alltid lyser när BEN Golf arrangerar golfresor. Att man dessutom får nätverka med Sveriges härligaste gäng gör det ännu bättre, berättar Thomas Skott, vd på Regent AB.Kricken som hedersgäst på BEN Golfs nätverksresa

Första dagen avrundades med en trerättersmiddag i sedvanlig BEN-anda, denna gång med Christian Härdin – Kricken – som hedersgäst. Per Augustinson tog tillfället i akt att presentera BEN Golfs nya koncept som lanseras inom kort (håll utkik efter mer information på BEN Golfs sociala medie-kanaler).

– Arrangemanget är top of the line. Det nya konceptet som BEN Golf lanserar kommer att bli en succé, det är jag säker på, berättar Bert Norell, medlem i BEN Golf, grundare av Seniorgolf AB.

Efter en god natts sömn och frukost på golfbanans resort var det dags för golfrunda nummer två, även denna i strålande solsken. En ny dag, en ny bana – Donald Steel Course.


Golf och nätverkande i Barsebäck

– Det bästa med resan har varit människorna och att få nätverka under golfrundor! Mitt tips till alla medlemmar är att slå igenom slagen. Ska det gå åt helvete, så ska det gå åt helvete med fart!, berättar Kevin Svensson Ridderbjelke, Ansvar Finans & Freja Partner.

Tommy Flemström, vd på Verified, instämmer med Kevin.

– Golf och nätverkande fungerar oerhört bra ihop. Att få umgås över en lång tid med ett gemensamt intresse gör det lätt att bygga vidare på nyfunna och existerande relationer. Det är ett vinnande koncept!, avslutar Tommy Flemström.

 

Om Barsebäck Golf & Country Club

Barsebäck Golf & Country Club räknas som en av Europas vackraste och bästa golfanläggningar. Redan på 1980-talet fastslog Jack Nicklaus, en av golfhistoriens mest berömde och meriterade golfare Barsebäcks vackra läge och golfbanornas höga kvalitet. Sedan dess har mycket hänt! Det har under årens lopp arrangerats 13 Europatourtävlingar och spelare som Annika Sörenstam, Nick Faldo och Colin Montgomery har alla instämt i Jack Nicklaus beröm. 2003 var Masters Course på Barsebäck värd för Solheim Cup. Senast i Juli 2018 var Barsebäck för nionde året i rad värd för Elitserien för både damer och herrar där flera av Sveriges bästa spelare gör upp om den prestigefyllda titeln.