Solen sken ikapp med glada golfspelare på BEN Open 2019

BEN Open 2019 arrangerades den 16 maj och dagen till ära stod solen som högst omgiven av blå himmel. Ett perfekt väderlag för en golftävling med närmare 120 beslutsfattare från det svenska näringslivet. 

BEN Golfs nätverksträffar imponerar

Klockan sju på morgonen avgick bussen från Cityterminalen och trots den tidiga morgonen gick munnarna i ett på de förväntansfulla deltagarna. Solen strålade och humöret var på topp. Väl framme vid Bro Hof väntade frukost och förberedelser. Alla hälsades välkomna av initiativtagare Per Augustinsson, Emelie Lind från Bro Hof och Staffan Jernberg från Elgiganten Företag.

– Vi på Elgiganten Företag är imponerade av BEN Golfs nätverksträffar. För oss var det en självklarhet att gå in som huvudpartner igen. Att få möjligheten att bjuda in medarbetare och kunder till en av Europas bästa golfbanor gör mig stolt, berättar Staffan Jernberg, Storkunds- och anbudsansvarig på Elgiganten Företag.


Fantastisk golfbana på Bro Hof

Dagen på den otroligt fina banan var händelserik och bjöd på många aktiviteter och deltävlingar hos våra hålvärdar. Vid Halfway House möttes spelarna av peppande musik som bidrog till stämningen och utöver det kunde de bland annat njuta av glass, hamburgare och dryck från Clean Drinks. Efter avslutad runda serverades förfriskningar och tilltugg på terrassen samtidigt som poängen sammanställdes i respektive boll.

Golftävlingen och nätverksträffen avslutades på Ballbreaker

På eftermiddagen tog bussen deltagarna vidare till Ballbreaker där dagen avslutades med bubbel, trerätters och prisutdelning. Dagens runda diskuterades och banden mellan de som var på plats stärktes ytterligare. Vi vill rikta ett stort grattis till Farbod Kabirifar från Elgiganten och Samer Kasskawo från Castella AB som kammade hem förstapriset!

Hört på banan under dagen:
– BEN Open är ett evenemang i världsklass!
– Det är en prestigelös tävling och det gillar jag!
– Det är en avspänd miljö där man fokuserar på golf och relationer!

Tack till alla som var med och bidrog till att BEN Open 2019 blev en fantastisk dag och att affärsrelationerna blev fler. Nu blickar vi framåt mot nästa nätverksträff på golfbanan!

Vi vill rikta ett stort tack till våra hålvärdar
Elgiganten Företag, Ballbreaker, Stark Relation, Svea Bank, Happy Boss, Martela, Clean Drinks, SEAT, Nordic Eco Systems, Verified, Fair Investments, Academy of Excellence, Bemer, SJ, Trippus, Advokatfirman Inter.