Rutinerad hålvärd som laddat upp med golf på Irland!

För tredje året i rad är Ballbreaker hålvärd på BEN Open. Tidigare år har spelarna välkomnats med god mat, svalkande dryck och spännande tävlingar på banan – vilket är precis vad Ballbreaker karaktäriseras av. Vi har pratat med Jan Eriksson, VD på Ballbreaker, inför BEN Open 2019.

Jan Eriksson har arbetat inom restaurangbranschen sedan 1987. Med kompetens och erfarenhet inom såväl klubb som fine dining fick han förfrågan om delägarskap i Ballbreaker i januari 2005, som han gladeligen tackade ja till och redan i augusti öppnande den första anläggningen. I november 2017 såldes bolaget men Jan är fortfarande kvar som vd på Ballbreaker eftersom det är en fantastisk arbetsplats. För tre år sedan gick Jan med i Business Event Network (BEN), Sveriges mest personliga nätverk.

– BEN är ett givande nätverk med spännande människor och roliga aktiviteter. Jag har träffat många intressanta människor som är potentiella affärspartners på lång sikt, berättar Jan.

Ballbreaker har tidigare varit hålvärd på BEN Open och uppskattar upplägget. Efter förra årets tävling hölls dessutom banketten på Ballbreaker vilket årets deltagare också kommer att få uppleva, något som gör det än roligare att Ballbreaker agerar hålvärd.

Ballbreaker är golftävlingens middagsarrangör

– Det är roligt att vi inte bara är hålvärdar utan även får arrangera middagen efteråt. Eftersom vi får göra det för andra året i rad är det ett kvitto på att vi levererade senast, fortsätter Jan.

BEN Open går av stapeln den 16 maj och är ett nätverksgolfevent med närmare 120 deltagare från Sveriges näringsliv. Det är ett ypperligt tillfälle att kombinera nytta med nöje och eventet startar tidigt på morgonen på Bro Hof och avslutas på Ballbreaker i Stockholm med middag, underhållning och prisutdelning. Som hålvärd får man dessutom möjligheten att både nätverka och synas lite extra.

– Det är många som har koll på Ballbreaker men det är kul att få nätverka med människor på riktigt. Det är ett bra sätt att synas och höras och det är många samtal som leder till kontakt framöver, förklarar Jan.

Nätverksträffar som består av både golf och intressanta möten

Förhoppningarna är att ha en trevlig dag tillsammans med de andra deltagarna, möta företagsledare och andra intressanta personer som Jan och Ballbreaker möjligen kan arbeta med i framtiden. Självklart är golf ett stort lockbete för Jan som har spelat de senaste 12 åren. Dessutom var han med på BEN Golfs senaste nätverksresa till Irland.

– Finns det någon bättre uppladdning än träningsläger på Irland? Nu är jag och Ballbreaker redo för BEN Open 2019, avslutar Jan.

 

Golfande deltagare som laddar upp inför BEN Open 2019 med Ballbreaker som hålvärd