En lyckad nätverksresa till Dublin med BEN Golf

En härlig vårdag i april samlades närmare tjugo förväntansfulla medlemmar på Arlanda. Framför dem väntade en långhelg i Dublin fylld av golf, god mat och nätverkande!

BEN Golf intar Malahide Golf Club

Flyget gick på fredagsförmiddagen och redan samma dag väntade den första av helgens tre golfrundor för den som önskade. Vi möttes av strålande sol och blå himmel i Dublin och bussen gick direkt mot Malahide Golf Club.

– Dagarna i Dublin med BEN Golf var fantastiska! Det var en häftig upplevelse att få spela på Irlands banor, och som tur var vägde strålande solsken upp för stormande vindar. Vi var ett grymt gäng med en härlig mix av varierande företag från olika orter i Sverige. Det blev många intressanta diskussioner som med stor sannolikhet kommer leda till framtida samarbeten och uppdrag. Vi ser fram emot nästa nätverksresa till Barsebäck med BEN Golf, berättar Per Söderström, grundare och vd Stark Relation.

Portmarnock Hotel & Golf Links

Den första kvällen väntade en gemensam middag där gruppen kom närmare varandra genom dialog och skratt. Dag två startade med en exemplarisk frukost på hotellet Portmarnock Hotel & Golf Links och vi vill ge en stor eloge till medlemmarna som samtliga gav sig ut på tävlingens första dag i stormande vindar.

– Vi var på en otroligt fin anläggning och bana. Det var fantastiskt roligt men samtidigt tuff golf på grund av blåsten. Vi var ett trivsamt gäng i blandade åldrar med olika geografiska tillhörigheter. Oerhört bra stämning där alla fick chans att nätverka med varandra, berättar Gusten Dahlin, initiativtagare till Tutto Balutto – Sveriges största sportpodd.

Tävlingsinstinkt och gott humör på golfbanan

Efter en värmande stund i hotellets restaurang väntade en kväll i Dublin där medlemmarna fick möjlighet att utforska staden. Under tävlingens sista dag rådde om möjligt ännu mer osäkert väder men det hindrade inte våra medlemmar från att ge sig ut.

– Med tävlingsinstinkt och gott humör kommer man långt! Vi har både kunder och leverantörer i nätverket och nätverksresor likt denna bidrar till att relationerna blir starkare och ett plus är att få spela på utmanande golfbanor!, säger Johanna Engström, medgrundare av Vass Kommunikation AB.

Grattis till vinnarna av BEN Golfs tävling!

Under en gemytlig middag på Seabank Malahide, en välrenommerad restaurang i byn, presenterades vinnarna efter en god middag. Vi säger återigen stort grattis till Hans Olofsson från Swing by Golfbaren och Petter Jakobsson från Boomr AB som tillsammans kammade hem förstaplatsen i partävlingen!

– Vi vill gemensamt tacka för en härlig resa som erbjudit spel på utmanande och roliga banor. Lite vind har aldrig skadat och vi lyckades kamma hem vinsten med lite tur och genom att väga upp varandras spel, det känns toppen, berättar Hans Olofsson, ägare av Swing by Golfbaren.

Intresserad av att följa med på nästa golfresa med affärsnätverket BEN Golf?

Härnäst väntar en nätverksresa till Barsebäck, tveka inte att höra av dig om du vill vara en del av ett golfnätverk som präglas av starka relationer mellan beslutsfattare inom olika branscher.