Elgiganten Företag är huvudpartner till BEN Open 2019

Den 16 maj går BEN Open 2019 av stapeln vid Bro Hof Stadium Course. Det är tredje upplagan av evenemanget och närmare 120 beslutsfattare från det svenska näringslivet samlas för att nätverka och spela golf.

Golfspelare på golfnätverket BEN Golfs nätverksträff

Samarbetspartners sedan tidigare i nätverket BEN Golf

Elgiganten Företag är välbekanta med BEN Golf sedan tidigare och har närvarat vid flera golfevent, bland annat som hålvärd på nätverksträffen i höstas vid Vidbynäs Golf Club. För andra året i rad är Elgiganten Företag huvudpartner till BEN Open.

– Vi på Elgiganten Företag är imponerade av BEN Golfs nätverksträffar. För oss var det en självklarhet att gå in som huvudpartner igen, vi resonerade att en gång är ingen gång, två gånger blir tradition, berättar Staffan Jernberg, Storkunds- och anbudsansvarig på Elgiganten Företag.

På sin fritid beger sig Staffan gärna ut på golfbanan för en avkopplande runda. Hans intresse för golf var det som gjorde att han blev introducerad för BEN Golf från första början. Sedan en tid tillbaka finns Elgiganten Företag med på nätverksträffarna. De uppskattar verkligen konceptet, det har gett dem möjlighet att förmedla vad Elgiganten Företag kan erbjuda.  

– BEN Golf lyckas alltid leverera nätverksträffar med hög kvalitet. Det är trevliga beslutsfattare med på nätverken och vi kommer alltid därifrån med nya spännande affärsrelationer, säger Staffan.

Ett engagerat Elgiganten uppskattar bra golfevent

Under dagen kommer Elgiganten Företag och Staffan befinna sig på plats med ett tält där deltagarna har chans att delta i en hittills hemlig aktivitet. Elgiganten Företag kommer även ställa upp i tävlingen med ett par medarbetare och de ser fram emot att knyta nya spännande relationer. Staffan ser fram emot BEN Open 2019 med stor entusiasm och det ser ut att bli perfekta väderförhållanden.

– Att få möjligheten att bjuda in medarbetare och kunder till en av Europas bästa golfbanor gör mig stolt. Tillsammans med BEN Golf ska vi göra BEN Open 2019 till ett välordnat och minnesvärt evenemang, avslutar Staffan.