BEN Golf affärsnätverk växer – möt Per och Per

BEN Golf är ett renodlat affärsnätverk med fokus på unika golfevent. Per Augustinson och Per Söderström driver tillsammans nätverket med stort engagemang och driv. Mixen av golf och affärer är det som lockat flera att ansluta sig till nätverket.

Ett renodlat nätverk

För Per Augustinson var det enkelt, han saknade ett renodlat nätverk för beslutsfattare där golf och affärer var i fokus. Därför startade han BEN Golf, en fristående del av Business Event Network AB. BEN Golf har som grund att blanda allt som ett affärsnätverk innebär med medlemmarnas intresse för golf. Medlemskapet är uppdelat i tre olika nivåer: guld, silver och brons, och erbjuder unika golftävlingar på några av Sveriges bästa golfbanor men även utomlands.

– Vi ville skapa ett nätverk som möjliggör nära relationer mellan deltagarna. Detta gör vi genom att anordna events och resor med tillhörande aktiviteter och middagar, berättar Per A.

Från medlem till samarbetspartner

Per Söderström gick in som delägare i BEN Golf i september 2018. Per driver säljbolaget Stark Relation och har varit medlem i nätverket sedan start. Per S tvekade inte när han fick frågan från Per A om ett samarbete.

– Att få arbeta både med att sälja och med ett av mina största intressen, golf, gör att jag kan kombinera det jag älskar mest i arbetslivet, säger Per S.

Framtidsplaner för BEN Golf

Per S har ett stort kontaktnätverk och många av hans kunder och leverantörer spelar golf. Tanken är att han ska kunna bidra till att nätverket blir än mer exklusivt och unikt. Idag för hans bolag en dialog om samarbete med Europatour/Challengetour-spelare och det är ett samarbete han gärna vill utveckla inom BEN Golf. De nuvarande och blivande medlemmarna kan förvänta sig fler unika event och utlandsresor tillsammans med BEN Golf. Ett av målen är att anordna en resa till British Open.

Kontaktnätet är stort och framtiden ser ljus ut för BEN Golf, tillsammans ska de få nätverket att växa!