BEN Golf upplever golf och nätverk i Estland

Medlemmarna i BEN Golf samlades strax efter klockan 17 vid terminalen i Värtahamnen för att gemensamt stiga på färjan som skulle ta dem till Tallinn. Solen sken den sista söndagen i september när färjan la ut från kajen. Framför dem väntade två dygn i Tallinn fyllda av golf, affärsrelationer och nätverkande.

Middag på färjan inför morgondagens golfrunda

Stämningen var återigen på topp, många hade sett fram emot att träffas efter tävlingen på  Vidbynäs Golf Club. När alla hittat till sina hytter och lämnat av bagaget väntade en trerättersmiddag. Det blev en trevlig tillställning med mycket skratt och diskussioner kring tidigare nätverksträffar och medlemmarna fick en chans att lära känna varandra på djupet. Efter middagen var det dags för sängen, i alla fall för de flesta, det väntade ett fullspäckat schema dagen därpå. golf-BEN-Golf-Tallinn-

Golfbana med havsutsikt när BEN Golf arrangerar nätverksresa

Väckarklockan ringde tidigt och alla samlades för att äta frukost innan färjan anlände till hamnen. Vid ankomsten till Tallinn klockan 10.00 stod bilarna och väntade. Destinationen för medlemmarna var Estonia Golf & Country Club, en otroligt vacker golfbana endast 25 minuter från stadskärnan. Måndagens golfrunda utspelade sig på Sea course som är belägen bland tjärnar, ekskog, stora stenar och Östersjön som närmsta granne. Banan med sin kuperade miljö kan upplevas som lite klurig och Sea Course har under flera år hamnat på listan över Europas topp 100 golfbanor. De minnesmärken som golfbanan besitter gör att varje hål har sin egen historia, det är en magisk omgivning. När rundan hade avslutats åkte medlemmarna till Tallink City Hotel, beläget i hjärtat av staden. Efter en omladdning på hotellrummet var det dags för nätverk och mingel innan middagen. Det alldagliga pratet om hur det hade varit på golfbanan blandades med prat om arbete och företagande. Under middagen fick medlemmarna chansen att fördjupa sina affärsrelationer ytterligare. Det var ett glatt gäng som umgicks fram till sen kväll. natverk-foretagande-BEN-Golf

Golftävling och hemresa

Tisdagen började med frukost innan medlemmarna begav sig mot golfbanan. Dagens golfrunda spelades också på Sea course och gick av stapeln klockan 9.30. Det var en lättsam stämning och vissa såg fram emot revansch från gårdagen. Solen strålade och tävlingen hade fantastiska förutsättningar. Innan det var dags att åka till flygplatsen för hemfärd skulle det avnjutas en sen lunch på golfklubben med prisutdelning. Vinnare av partävlingen var Tomas från Stark Relation och Henrik från The Generation. Singeltävlingen vann Mattias från Brohof. Stort grattis till er men även till er som vann övriga deltävlingar!

Tack till alla som var med och bidrog till att nätverksdagarna i Tallinn blev helt fantastiska och affärsrelationerna blev fler. Upplevelserna från den magiska golfbanan är något att ta med sig i hösten. Nu blickar vi framåt mot nästa träff!