Golfnätverk på Vidbynäs

Tidigt den 11 september lämnade bussen centrala Stockholm med destination Vidbynäs Golf Club. På bussen satt närmare 90 laddade och golfsugna företagare från hela Sverige som skulle tillbringa en heldag tillsammans.

Mästerskapskaraktär

Stämningen i bussen var på topp, det pratades om golfbanan, företagande och om solen skulle våga sig fram mellan molnen. Väl framme utbrast någon med skräckblandad förtjusning:
– Hela banan är en bunker, det visade sig vara Johanna Engström från Vass Kommunikation. Och hon var inte helt fel ute, Vidbynäs South Course med mästerskapskaraktär belägen vid vild och vacker natur och är omgiven av 88 bunkrar.

Efter att alla lastat av sina bagar var det dags för incheckning och mingel. Per Augustinson, grundare av BEN Golf, hälsade alla välkomna och efter frukosten började det bli dags att kicka igång tävlingen med Tallink Sverige som huvudsponsor. Alla deltagare blev indelade i lag om två samt tilldelade vilket hål laget skulle starta på. Kanonstarten gick av stapeln kl: 09.30 och kampen om de ärofyllda priserna; en lyxkryssning sponsrat av Tallink Sverige och Titleistbags sponsrat av Stark Relation skulle göras upp. Lagom till start sprack himlen upp och solen tittade fram.

Hålvärdar och trivsam stämning

Utmed banan möttes deltagarna av hålvärdar bestående av: Tallink Sverige, Martela, Swing by Golfbaren, BallBreaker, Happy Boss, Koncept & Event, Clean Drink och South Golf Sthlm. Hålvärdarna bjöd på roliga inslag såsom deltävlingar, förfriskningar, tilltugg och en och annan sötsak för att hålla blodsockret i schack. Swing by Golfbaren hade till exempel placerat ut solstolar och kört fram en gräsklädd bil. På bilens tak skulle deltagarna stå och slå golfbollar mot en flaska och den som kom närmast vann fina priser. Ett mycket uppskattat inslag!

Stämningen ute på banan var trivsam med sol, glada miner och tävlingsanda. Många passar på att knyta framtida kontakter på BEN Golfs nätverksträffar. När klockan närmade sig 15.30 började tävlingen lida mot sitt slut och deltagarna samlades för mingel om resultatet och hur det egentligen hade gått på banan under dagen.

Prisutdelning

Under middagen presenterades vinnarna av tävlingen och deltävlingarna. Vi säger ett stort grattis till vinnarna Henrik Espe och Magnus Mattsson som vann lyxkryssningen från tävlingens huvudsponsor Tallink Sverige. Vi vill dessutom säga grattis till övriga vinnare och tacka alla som var på plats!

Och om ni funderade på hur Johanna upplevde dagen efter bunkerchocken i början sa hon:
– Det var en väldigt fin bana, perfekt golfväder och positiv energi.